Seguidores

miércoles, 20 de agosto de 2014

IV Edició de Poesia a la Platja (El Masnou 2014): Dilluns, 25-08-2014‏

Estimats/des amics/gues, amants de la poesia, la música i el bon ambient,
 
com ja us vaig anunciar, un any més –un altre estiu- tornem a les nostres nits de poesia i música a la platja. Tornem amb molta empenta i una bona i fresquíssima programació, que us envio en document adjunt.
 
Com sempre, els recitals seran a l’última guingueta d’El Masnou (al barri d’Ocata); ara es diu: La Xankla i la porta l’Eduard. Allà hi ha molt bon ambient i bon sopar, coctails, refrescos..., el que vulgueu. I allà us esperem TOTS ELS DILLUNS DE L’ESTIU (FINS DILLUNS, 8 DE SETEMBRE INCLÒS), DE 21:30 A 24 h; arribeu una miqueta abans (21:00 h) per no quedar-vos sense taula. Tingueu en compte que COMENCEM A LES 21:30 h!!!!!
 
  
Dilluns, 25-08-2014

Salva Soler, Laia Claver Nadal, Vicenç Llorca (amb Salva Soler, cantautor) (amb la cantant Mª Dolors Belzach Majoral, acompanyada pel guitarrista JM Mirats Tur)
 
Si veniu amb tren, cal baixar a l’estació “Ocata” (una després de “El Masnou”, si veniu de Barcelona) i caminar per la platja uns 7 minuts en la mateixa direcció del tren.
 
CONVÉ ARRIBAR CAP A LES 21:00 h per poder fer proves de so i acordar com anirà l’actuació. Jo seré a la guingueta a partir de les 21:00 h.
 
Si veniu amb tren, heu de baixar a l’estació “Ocata” (una després d’El Masnou, si veniu des de Barcelona) i seguir en la direcció del tren (direcció Mataró) uns 7 minuts a peu; no passeu a l’altre costat de la carretera; la guingueta és a la mateixa sorra de la platja).
 
Qui tingui problemes de transport a la tornada, si viviu a Barcelona, sempre hi ha algun cotxe que us pot portar.
 
Com sempre, acompanyaran els nostres recitals els/les cantautors/es convidats/des.
 
Tenim moltes ganes de gaudir amb vosaltres d’aquestes boniques nits, acompanyats/des de bona poesia, bona música, la remor del mar, la lluna, la fresca i la simpatia de tots/es.
 
  
Una molt forta abraçada i fins dilluns,
 
Anna Rossell Ibern
(Organització)